Operatiunea bona

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Operatiunea bona a inceput, insa nu prea stim cand se va termina. Din pacate, in noiembrie ma intorc la birou si avem nevoie de ajutor. Cu toate ca nu mai este mult, se pare ca nu avem mare succes.

 

Nu credeam vreodata ca am sa cunosc asa femei. La niste intrebari “normale”, de exemplu daca fetita face febra care este primul lucru pe care il faci, am primit niste raspunsuri de m-au lasat cu gura cascata, noroc cu el ca ma ajuta sa imi revin.

 

Pentru ca nu ma pot abtine, in momentul in care am decis sa apelam si la agentii, el mi-a spus, stai linistita ca nu vom da banii de pomana, o sa ai subiecte pentru articole, am crezut ca face misto de mine, dar pe bune ca as avea nevoie de cateva ore bune pentru a scrie toate bazaconiile.

 

Cum poti sa ai niste pretentii financiare cand nu esti capabila sa vorbesti CORECT romaneste? Cum poti cere o caruta de bani si habar n-ai ca nu se pune SARE in mancarea copilului ? Cum poti spune ca este in regula ca un copilas de 9 luni si un pic sa se uite PUTIN (putin definit ca 1-2h) la TV ? Cum poti sa spui ca ai facut cursurile cursurilor de ingrijirea copilasilor si sa vrei sa atingi copilul fara sa te fi spalat pe maini ? Cum poti ca atunci cand parintele vorbeste cu tine, tu sa te hlizesti la copil ? Cum poti sa spui ca ai avut grija de cativa bebelusi si sa ne bazai la cap sa dam apa copilasului pentru ca sughite si te simti un pic stresata ?

 

Cum poti tu agentie sa nu tii cont de criteriile pe care noi ne-am muncit sa le scriem ? Cum poti tu agentie sa ne spui ca este normal ca cea care va sta DOAR cu copilul, fara sa ii cerem sa faca nimic altceva, sa ceara 1500-1600 lei pe luna ?

 

Respir respir respir si o iau de la capat.

 

Va cer ajutorul si voua. Daca stiti, cunoasteti si recomandati sa imi dati de stire :)

 

Operatiunea bona continua!

Comentarii:

Lasa un comentariu: