8 luni

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Vreau sa opresc timpul in loc … de ce cresti atat de repede … de ce timpule nu te opresti macar o secunda, un minut, o ora ?

 

Ma gandeam ca am sa innebunesc acasa, ca am sa vreau la birou, la proiectele mele, ca o sa imi fie dor de colegi … Habar n-aveam ca, de fapt, cel mai dor o sa imi fie de tine. Si cand plec de langa tine, gandul meu tot la tine este, parca as vrea sa ma rup in doua, o parte sa stea langa tine non-stop si cealalta parte sa faca ceea ce trebuie facut. Tu ma faci fericita fara sa faci absolut nimic.

 

Nu-mi vine sa cred cum zboara timpul. Ai crescut atat de mult si atat de frumos. Acum rostesti cuvinte, te ridici singura, mergi daca te sprijini de ceva, esti o experta in mers de-a busilea si razi cu pofta si zgomotos. Ce poate fi mai frumos ? Aaaaa si uitam ai 4 dinti si inca vreo 2 pe drum.

 

Azi, implinesti 8 luni si ca de obicei ai un tortulet pregatit, l-am facut aseara, si o rochita noua gata sa imbrace pielea ta fina si frumos mirositoare.

 

Ce pot sa-ti mai spun este ca te-ai trezit la 6h si un picut si ai dansat cu foc pentru prima data. Piesa castigatoare a fost :

 

 

Clar ne va ramane in minte piesa asta.

 

Tortul este de-a dreptul delicios. Ma descurc din ce in ce mai bine.

 

o femeie fericita 2 - tort 8 luni

 

Si cam atat pentru moment :)

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii:

  • Cristina Radutoiu 13.08.2014

    Gabi, nu te-ai gandit sa publici aici si retetele tale de tort/prajituri? Cred ca esti tare priceputa la treaba asta cu dulciurile, iar eu m-as inspira cu placere din retetele tale. Evident, daca ai timp..;)

    Raspunde
  • Gabriela 13.08.2014

    Cu drag le voi publica Cris. Nu sunt ale mele :) ma inspir de ici de colo si le fac cum cred eu mai bine. Tare priceputa suna bine :), eu doar imi dau silinta si incerc sa fac cum cred eu mai bine. Am multe de invatat si multe instrumente de cumparat :)

    Raspunde

Lasa un comentariu: